Goedkoop online armbanden van goud of zilver kopen

Koop jij nog in de winkel bij jou in de stad, of doe je de meeste aankopen tegenwoordig online in de webshop? Bij Ikbensieraden.nl kun je goedkoop sieraden van goud en zilver kopen waaronder armbanden, maar hoe weet je zeker of de kwaliteit goed is? Bij online winkelen zijn er een aantal voordelen ten opzichte van de ouderwetse winkels, ook zijn er enkele zaken waar je goed op moet letten. Betrouwbaar armbanden van goud en zilver kopen die ook goedkoop zijn? Lees eerst dit artikel voor je op de bestelknop klikt!

 

Bij ikbensieraden.nl vind je een uitgebreid assortiment van leuke betaaldbare gouden en zilveren armbandjes, controleer direct de huidige voorraad!

Waar je op moet letten bij een armband van goud

De zuiverheid van goud wordt uitgedrukt in Karaat, waarbij 24 karaat staat voor puur goud. Om de materiaaleigenschappen van gouden sieraden optimaal te maken worden er andere materialen bij vermengd. Zo krijg je goud dat sterker is, of een iets andere tint heeft. Bij een gouden armband zul je doorgaans 18 Karaat of 15 Karaat aantreffen in de beschrijving van de webshop, dat zijn normale waardes.

 

Waar je op moet letten bij een armband van zilver

De zuiverheid van zilver wordt uitgedrukt in een percentage, waarvan 92,5% staat voor hoge kwaliteit zilver met 7,5% andere materialen. Ook hier kunnen de natuurlijke eigenschappen van zilver worden verbeterd bij het gebruik in sieraden. Er zijn ook lagere waardes mogelijk bij zilveren armbanden, hoe hoger het getal hoe hoger het aandeel zilver. Honderd procent zilver zou te zacht zijn voor sieraden. Hier vind je een overzicht van 2018 hippe, trendy en leuke zilveren armbandjes.

 

Een dun laagje goud of zilver kan al voldoende zijn

We hoeven je niet te vertellen dat de prijs van gouden en zilveren armbanden online bij Ikbensieraden.nl veel goedkoper ligt dan bij de juwelier. Daar zijn meerdere redenen voor te noemen, waarvan de hoeveelheid edelmetaal een belangrijke factor speelt. Waarom zou je betalen voor een kern van goud als een dun laagje aan de buitenzijde al voldoende is? Daarom kun je bij Ikbensieraden.nl armbanden kopen die gold plated of silver plated zijn, met een dun laagje echt goud of echt zilver om een kern van een ander materiaal. Niet alleen is dat veel goedkoper, de vormvastheid is vaak ook beter.

 

Je krijgt waar je voor betaalt

Online armbanden van goud of zilver koop je niet voor in de kluis, die bestel je om ook daadwerkelijk te dragen. Je zult niet zomaar een gouden armband van duizenden euro’s bij een heftig feestje dragen, maar een prachtige gouden armband voor hooguit enkele tientjes durf je wel aan. Dat is de gedachte achter de webshop van Ikbensieraden.nl, hier koop je sieraden die gezien mogen worden! En dat kun je heel letterlijk nemen, je mag alle sieraden thuis bekijken voordat je besluit ze te houden, daarmee zul je nooit een teleurstellende aankoop maken.

 

Naast armbanden kun je op Ikbensieraden.nl ook andere sieraden bestellen waaronder ringen, oorbellen en kettingen. Bekijk nu de laatste nieuwe aanwinsten en de op=op aanbiedingen!