Goosecraft leren jassen

Goosecraft Leren Jassen

Wie van leer houdt, houdt van Goosecraft leren jassen

Goosecraft laat zelf weten dat zij inspiratie halen uit het verleden, maar zich wel concentreren op de toekomst. Dit maakt dat de prachtige jassen die zij op de markt brengen tijdloos zijn, maar telkens innovatief. De collecties zijn betoverend en de kwaliteit komt overeen met de prijzen. Online kan je een grote uitverkoop vinden voor de Goosecraft leren jassen.
Extreme passie voor leren jassen
Iedereen heeft zo zijn of haar eigen passie en zo was er een groep mensen die dezelfde passie deelden: een extreme passie voor leren jassen. Zo werd Goosecraft in 2006 opgericht in Amsterdam. Dit is de reden dat altijd ‘leer’ in de focus blijft staan binnen de collecties. De opkomende modetrends worden altijd meegenomen in nieuwe collecties, maar alleen die trends waar zij zelf enthousiast van worden. Daarnaast wordt altijd het verleden in gedachten gehouden.
Het voelt aan als een tweede huid
Met zo een grote passie en liefde voor leer is het wel te verwachten dat er aandacht is voor het materiaal. Deze mensen weten dat leer vaak beter en mooier gaat zitten wanneer het voor een langere tijd gedragen is. Dit is een van de redenen waarom de Goosecraft leren jassen zo tijdloos zijn. Modieus en stoer, hip en stijlvol. Daarnaast zijn de jassen verkrijgbaar in het kort en lang en in verschillende kleuren als bruin, zwart en zelfs groen. Omdat de jassen zo lang meegaan, zal het na een tijdje aan kunnen voelen als een tweede huid.
Er is meer dan de Goosecraft leren jassen
Tegenwoordig gaat het merk verder dan alleen maar die fijne jassen. Vandaag de dag is er ook keuze uit een ruime schoenen collectie, zowel voor dames als voor heren. Geheel in dezelfde stijlen als de jassen, en daarbij dus ook dezelfde kwaliteit die je gewend bent van Goosecraft.