Hockeysokken

In je zoektocht naar een paar nieuwe hockeysokken zijn er eigenlijk twee kanten die je in eerste instantie op kan. Ga je voor functionele sokken of ga je voor leuke sokken. Vooral de persoonlijke leuke sokken met blije kleuren en patroontjes lijkt steeds meer terrein te winnen. Het tovert een lach op je gezicht elke keer als je ze aantrekt en het geeft je net even een persoonlijk tintje.

Vrolijke hockeysokken

De vrolijke en gekke sokken komen er in steeds meer designs. Veel vakken in verschillende kleuren, spreken in alle kleuren van de regenboog of een sok vol hartjes. Niks is te gek voor je sokken lijkt het devies. Kijk wel even naar de rest van je outfit als je een paar sokken uitkiest. Wil je wel in dezelfde kleurstelling blijven met een kleine touch of ga je helemaal uit de bocht met een niet passende kleur. Waarschijnlijk heb je met die tweede optie het meeste succes met je sokken.

Functionele hockeysokken

Hoef je een gekke kleuren op je sokken, neem dan gewoon een paar sokken van één van de grote sportmerken. Kijk even welke kleur je wil en of je de juiste maat te pakken hebt. Geen tierelantijntjes, gewoon lekker hockeyen. Je spel laten spreken in plaats van je sokken. Wil je meer weten over wat er bij hockey komt kijken? We hebben diverse artikelen over hockey op onze weblog.