shopper

Jouw ‘online’ personal shopper.

De Personal Shopper.

Voordat we verder gaan eerst iets meer over het concept ‘online personal shopper’ Het is niet veel anders dan de personal shopper die je nog wel van vroeger kent. Destijds alleen beschikbaar voor mensen met diepe zakken. Deze personal shopper hielp je met shoppen, adviseerde en zorgde er voor dat je er altijd tip top bij liep. Meestal waren die mensen met een mode en fashion achtergrond die precies weten wat er vandaag de dag trending is en wat de mode van nu en over een paar maanden is. Met de expertise van een stylist / personal shopper ben je altijd keurig gekleed volgens de laatste trends en helemaal passend bij jouw eigen stijl.

Online personal shopper.

Een online personal shopper is niet veel anders. Behalve dat dit zich nu via het internet ‘online’ dus afspeelt. De stylist ook wel stijlexpert komt niet bij je thuis om je maten door te nemen en je wensen te bespreken. Dit gebeurd via het internet. Via een vragenlijst en eventueel telefoongesprek. Dat net zo goed via Skype of Facetime kan plaatsvinden, maakt de online personal shopper kennis met jou en bespreek je je wensen, je stijl. Welk budget je beschikbaar hebt en wat je vooral ook niet  mooi vind. Met deze info gaat de shopper aan de slag en krijg je met enkele dagen een zogeheten ‘kledingbox’ thuisbezorgd met daarin een of meerdere nieuwe outfits.

Groot gemak en tijdbesparing.

Deze nieuwe dienst groeit in populariteit met de dag. En je begrijpt wel waarom steeds meer bedrijven zoals Zalando met hun dienst Zalon, dit gaan aanbieden. Er is vraag naar en niet zonder reden. Het bespaard je ontzettend veel tijd. Waar je normaal uren kwijt bent met het shoppen en zoeken naar leuke nieuwe kleding. Of dat nou online of in een winkel is. Je bent er wel een tijdje zoet mee om het gehele assortiment van een webshop door te zoeken naar iets dat je mooi vind. Zeker als we het over bovenstaand voorbeeld Zalando hebben is dit een mega klus. Deze webshop is een van de grootste van de wereld en is hun aanbod immens groot.

Met de dienst van een online stijlexpert bespaar je jezelf de tijd van het shoppen. Daarnaast is de dienst zelf gratis. Je betaald doorgaans niets voor een online personal shopper, maar alleen voor de later aangeschafte kleding. Nadat je de kleding box hebt ontvangen pas je alles op je gemak en bepaald je wat je wilt houden. De rest stuur je terug en pas daarna betaal je de rekening. Dan zijn we er nog niet want je kunt tegen elk budget gebruik maken van deze dienst. EN bent niet verplicht om meteen 1000,- uit te geven aan een nieuwe outfit. Dit kun je simpelweg aangeven bij de online personal shopper. Of je nou 200,- 500,- of 1500,- euro te besteden hebt. Er is tegen elk budget een nieuwe outfit van kwaliteit te vinden.