Kleding bedrukken

Ben je net een nieuw bedrijf begonnen en wil je dat alle medewerkers een consistente uitstraling hebben? Bijbehorende bedrijfskleding is dan een ware must. Om er voor te zorgen dat klanten u direct herkennen wilt u wellicht een logo of een bedrukking aanbrengen. Dit en meer is mogelijk als u kiest voor Kleur op kleding.

Bedrijfskleding

Dankzij innovatie bedrukkingstechnieken weet deze specialist razendsnel bedrukte kleding naar wens af te leveren. Hierbij gaat het meestal om bedrukte kleding voor bedrijven.

Andere bedrukte kleding

Er zijn nog veel meer mogelijkheden als u er voor kiest om kleding voor uw bedrijf te laten bedrukken. Naast de reguliere overhemden en bedrijfsuniformen kunnen we natuurlijk ook gewoon shirts en broeken voor u bedrukken. Wat dacht u van sportkleding. Steeds meer sportclubs weten ons te vinden als er behoefte is aan bedrukte kleding. Ook voor een speciale gelegenheid worden onze diensten ingeschakeld, denk aan kleding voor een bepaald jubileum bijvoorbeeld.

Met logo

Naast een opdruk op uw bedrijfskleding kunnen we ook een logo er op plaatsen. Naast drukken gebeurt dit ook nog wel op de traditionele manier. Soms is het gewoon mooier om een logo te borduren, at kunnen we daarom ook voor u verzorgen. Ook borduren is mogelijk op aanvraag bij bedrijfskleding.

Vraag de prijzen aan

Ook bij bedrukte kleding kunnen de prijzen flink verschillen. Het is daarom niet meer dan verstandig dat u de prijzen gaat vergelijken. Uiteindelijk zal u ontdekken dat u bij Kleur op Kleding de beste bedrijfskleding voor een scherpe prijs kunt laten bedrukken.