bedrukte trui

Laat uw medewerkers opvallen: kies voor bedrukte truien!

Staat u binnenkort met uw medewerkers op een evenementenbeurs? Of bent u op zoek naar een relatiegeschenk? Of wilt u uw klanten een cadeau geven bij aankoop van een product of dienst? Bekijk dan eens de mogelijkheden met betrekking tot het bedrukken van een trui of sweater. Nieuwsgierig naar de voordelen? Lees dan eens verder.

1. Kleding laten bedrukken is eenvoudig
Het is tegenwoordig erg makkelijk om kleding te laten bedrukken, u kunt namelijk vrijwel alles online regelen. Dit kost al met al weinig tijd, waardoor u ruimte over heeft voor andere werkzaamheden.

2. Kleding bedrukken kan naar geheel eigen wens
Daarnaast kunt u kleding selecteren waar uw voorkeur naar uitgaat. Dit gaat om zowel het soort kledingstuk, de maat, kleur(en) en de prijs. De prijs van bedrukte kleding is vaak afhankelijk van de gewenste positie(s) van de opdruk en de kleuren.

3. Medewerkers vallen op met bedrukte kleding
Staat u met uw medewerkers op een evenement? Laat dan voor elke medewerker een trui bedrukken. Uw medewerkers vallen niet alleen op tussen de menigte, maar u creƫert ook nog eens een uniek bedrijfskledingstuk. Daarnaast is het ook leuk om een bedrukte trui te geven als relatiegeschenk of als cadeau te geven voor uw klanten bij aankoop van een product of dienst.

4. Het bedrukte kledingstuk wordt waarschijnlijk gedragen
Truien en sweaters liggen bij vrijwel iedereen in de kledingkast, dus dit is bij uw doelgroep waarschijnlijk ook het geval. U kunt deze dragen bij typische dagelijkse bezigheden: wanneer u een wandeling maakt, wegkruipt op de bank, et cetera. Naast het feit dat u een nuttig cadeau heeft geschonken, promoot dit ook nog eens uw bedrijf.

Bent u nog op zoek naar een ervaren instelling die truien of andere kledingstukken voor uw bedrijf kan bedrukken? Snelkledingbedrukken biedt u de oplossing. Het bedrijf heeft meer dan 17 jaar ervaring en u kunt kleding laten bedrukken volgens uw exacte wensen en tegen een bekende, perfecte service. Alle denkbare modellen uit het assortiment van topproducten zijn mogelijk!