Michael Kors: enorm populair!

Michael Kors is de laatste jaren enorm populair geworden. Michael is een modeontwerper die al vroeg zijn eerste collectie mocht ontwerpen voor een zeer bekende modeboetiek. Toen deze collectie goed werd ontvangen, besloot hij om aan de slag te gaan met zijn eigen label: Michael Kors. Zijn mode wordt gekenmerkt door een stijl waar Michael al jaren aan vasthoudt. Kernwoorden voor zijn stijl zijn luxe, sportief en casual doch elegant.

Naast mode ook parfum

Na het winnen van een prestigieuze prijs en het opdoen van veel ervaring in de modebranche, zette Michael een nieuwe stap. De stap waarop hierbij gedoeld wordt, is een stap die vrijwel iedere bekende modeontwerper in het verleden ook heeft gezet. Het gaat namelijk om het lanceren van een parfum. Michael deed dit in 2000 voor het eerst voor vrouwen. Ook zijn parfum werd goed ontvangen, waardoor hij besloot ook voor mannen een parfum op de markt te brengen. Inmiddels is Michael Kors ook op het gebied van parfum een waar begrip.

Het bekende Michael Kors horloge

Naast mode en parfum heeft Michael Kors ook de stap naar luxe accessoires gezet. Een bekend accessoire van Michael Kors is zijn horloge. Michael Kors horloges worden gekenmerkt door het grote MK teken, en dat is al sinds de start van het label zo. Ook het Michael Kors horloge houdt vast aan de eerder genoemde kenmerken. Daar komt bij dat Michael Kors horloges altijd zeer opvallend zijn vormgegeven. Naast de opvallende kleuren, is een Michael Kors horloge ook regelmatig uitgerust met Swarovski kristallen voor net dat extra beetje stijl. Dat Michael Kors horloges kwalitatief goede horloges zijn, wordt wel bewezen door het feit dat Michael op dit gebied samenwerkt met het bekende merk Fossil. Bestel daarom vandaag nog een mooi Michael Kors horloge, zodat u weet dat ook uw uurwerk helemaal op de huidige mode aansluit.