Mode en lifestyle brillen en zonnebrillen

Met de zomerdagen in het vooruitzicht wil je zo snel mogelijk genieten van de heerlijke zon. Intussen is het algemeen bekend, dat je op moet letten voor de schadelijke zonnestralen op de huid. Wat je zeker niet moet vergeten is dat je ook moet beseffen dat zonnestralen ook slecht zijn voor de ogen. Om je ogen goed te beschermen tegen bijvoorbeeld UV- stalen is het nodig om een goede zonnebril aan te schaffen. Als je een zonnebril koopt, die is voorzien van zonneglazen die de uv-stralen filteren,  is de kans klein dat de ooglens, het hoornvlies, of het netvlies beschadigd worden door de uv-stralen.

Wist je dat het dragen van een zonnebril niet alleen belangrijk is als de zon schijnt maar ook belangrijk is wanneer het bewolkt is, omdat wanneer het bewolkt is nog 50% van de uv-stralen onze ogen kan bereiken. Als je een zonnebril hebt gekocht, die je ogen goed beschermt, dan zorgt deze er ook voor dat je look interessanter wordt. Wanneer je op de (zonne)brillen let van de nationale en internationale sterren kun je dit goed zien. Op het moment is het zo dat je met een bril of zonnebril gerust gezien mag worden. Wil je een bril of zonnebril kopen, dan moet je vooral luisteren en kijken naar je eigen stijl. Doe je dat goed, dan is een zonnebril of gewone bril erg sexy en trendy. Een brillenstyle die op het moment erg trendy is, wordt de Preppystyle genoemd. Als je een bril koopt van preppystyle dan heb je een bril met ronde natuurvormen. Je koopt met de preppystyle een bril die sportief is en iets of wat studentikoos, maar vooral ook tijdloos. Een bril in preppystyle vind je in de mode kleuren bordeauxrood, donkerblauw, paars en diverse bruintinten.

Ook zie je dat naast de kleur in de brillentrends van 2013 ook meer verschillende materialen gebruikt worden, materialen zoals leer, aluminium, hout en stof. Ben je in de winkel dan zie je dat de stadse Dandy terug is van weggeweest. Met de stadse Dandy in je bezit heb je een moderne oversized bril met diepe monturen voorzien van een ronde of hoekige belijning. Voor de heren geld geekgoes chic! 

Fuva.nlLeave a Reply