damesmode-winter-2015-2016-1000x400_25870

Stijlvolle t-shirts voor dames: de laatste trends

We zitten inmiddels volop in de winter, maar dat wil niet zeggen dat er alleen nog maar warme truien en jassen gedragen kunnen worden. Wilt u stijlvol gekleed gaan naar een feestje of bijeenkomst, dan is een t-shirt een goede optie, ook nu.

T-shirts in de winter: zo blijft u warm en fashionable

Bij het uitkiezen van de juiste outfit gaat het niet alleen om een mooie presentatie, maar ook comfort. In de Nederlandse winter betekent dit dat de kleding ook voldoende warmte moet bieden. Warm blijven lijkt niet samen te kunnen gaan met een t-shirt, maar niets is minder waar. Kies voor bijvoorbeeld een t-shirt van een vrij dikke stof om warm te blijven.

Een belangrijke trend van deze winter is bovendien het dragen van veel laagjes. De meest t-shirts voor dames gaan prima samen met een net jasje of vestje. Hier overheen kan een jas gedragen worden, waarbij met name lange jassen met een militaire stijl populair zijn.

Geschikte kleuren tijdens de koude maanden

Waar in de lente en zomer met name kleurrijke patronen populair zijn op t-shirts, ligt dit anders in de winter. Tijdens de koude maanden zijn het met name lichtgrijze tot -bruine pastelkleuren die dominant zijn. Wilt u toch liever een iets vrolijkere kleur dragen, ga dan in elk geval voor pastelkleuren.

Niet alleen passen deze tinten beter bij het huidige seizoen, ook zijn ze net wat stijlvoller. Op deze manier is het mogelijk om een goede combinatie tussen casual en chique in de outfit aan te brengen.