Kapsels en tips

Als je een Afro-Amerikaanse zoon hebt dan is het belangrijk dat je weet met welke shampoo je de haren moet wassen. Er staat in de modebladen dat je dit soort haren beter niet met baby producten kunt wassen. Na een tijdje is gebleken dat je baby shampoo gerust kunt gebruiken voor het haar van een Afro-Amerikaans kind. Je moet er wel voor zorgen dat je het haar niet te veel wast, je moet het haar van een baby niet meer dan n of twee maal per week wassen.

Als je beslist om je baard te laten groeien dan is het belangrijk dat je ook weet hoe deze te onderhouden. In de meest gevallen kun je een baard het beste onderhouden met een tondeuse. Je doet er verstandig aan om regelmatig bij een kapper de baard te laten stylen en verzorgen. Als je golvend haar wilt hebben maar het ook golvend wilt houden is het aan te raden om een rollerset aan te schaffen. Het is aan te raden voor een lang gedragen kapsel dat je je haar wast en dan kun je het beste de grootst mogelijke rollers gebruiken die je hebt. Bij het inrollen van het haar moet je een stylinggel gebruiken met een sterke fixatie en het haar laten drogen onder de droogkap. Ik denk dat ik de juiste manier heb om het haar van Justin Bieber te kunnen imiteren. Het moet gemakkelijk te doen zijn om dit kapsel te creren als je een gelijke haarstructuur hebt en als je haar dan ook nog grotendeels steil is.

Je hebt met dit kapsel gewoon een variant van de klassieke komsnit met behulp van een gebogen perimeter die het gezicht omkadert. Je moet de binnenkant van het haar in laagjes laten vallen om een gladde, gelijkmatige vormgeving te creren. Je moet voor het stylen van deze look een platte borstel en een fhn nemen, zodat je het haar vanuit de kruin straalvormig rond het hoofd kunt richten. Als je het wenst kun je eventueel een licht steunend product gebruiken, zoals mousse of een gladmakend serum.

Tijd voor iets nieuws , kijk eens naar wat korte kapsels en probeer er eens n.Leave a Reply