Regular-Jim

Overhemden, the perfect match!

Een overhemd is ideaal om je casual outfit net wat stijlvoller te maken. Perfect om te dragen tijdens een romantische date, onmisbaar voor op het werk en super handig om direct door te gaan naar een gezellige borrel. Het is wel belangrijk dat je jezelf goed voelt en dat je vol zelfvertrouwen aan je dag begint. Een goed overhemd behoort comfortabel en prettig te zitten. Volgens de mode betekent dit dat een overhemd slank valt, maar onthoud: dit mag niet ten koste gaan van het draagcomfort. Om te zorgen dat jullie heren dus niet verzuipen in je te ruime overhemd of blauw aanlopen van het inhouden van je adem hebben we de verschillende modellen op een rij gezet.

ZEER GETAILLEERD

De Skinny Fit

Voor de zeer slanke casanova’s onder jullie is er de skinny fit pasvorm. Dit overhemd zit strak op het lichaam en heeft veel stretch waardoor het netjes getailleerd om je taille valt. Kortom voor de slanke heren die gaan voor de Italiaanse look.

De Body Fit

Getailleerde overhemden met een aansluitende pasvorm. Door de coupenaden vallen deze overhemden gegarandeerd goed met een mooie accentuerende pasvorm. Het perfecte overhemd voor de slanke en modebewuste man.

GETAILLEERD

De Slim Fit

Kenmerkend zijn de slanke mouwen, hoger opgesneden armsgaten en slanke pasvorm door de coupenaden op de rug. Deze trendy overhemden sluiten mooi op het lichaam aan en zijn erg gewild bij de man die met de mode meegaat.

LICHT GETAILLEERD

De Tailor Fit

Net iets ruimer uitgevoerd, met een lichte getailleerde pasvorm is de tailor fit. Dankzij zijn perfecte pasvorm hebben deze overhemden een groot draagcomfort en sluiten ze netjes op het lichaam aan, zonder dat ze knellen daar waar je het zeker niet wil.

De Modern Fit

Voor de man die houdt van overhemden met een smal silhouet, maar voorzien wil zijn van ruim voldoende bewegingsvrijheid. Het overhemd met de modern fit past in de kast van de gemiddelde Nederlandse man, omdat hij past in het modebeeld maar niet beperkend is in de bewegingsvrijheid.

NIET GETAILLEERD/ RECHT

De Regular Fit

Voorzien van een heerlijk draagcomfort en voldoende bewegingsruimte. Dit is een toppertje. De regular fit herenoverhemden hebben een normale pasvorm en zijn uitermate geschikt voor de bourgondische man die graag een wat rechter model overhemd draagt.

De Comfort Fit

Door de twee plooien op de rug hebben de comfort fit hemden een zeer aangename snit wat zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid. Het bewijs dat mode en comfort wel hand in hand kunnen en zeer geschikt voor heren die graag stijlvol, klassiek en comfortabel door het leven gaan.

Zo zie je maar heren, dankzij de velen pasvormen is voor iedereen het perfecte overhemd te vinden om stijlvol en vol zelfvertrouwen voor de dag te komen. Op zoek naar zo’n overhemd? Ga eens naar www.suitable.be !