Alan Red hemden

Voor het comfort tijdens het dragen van een overhemd is het dragen van een hemd onder het overhemd erg prettig. De Alan Red hemden serie is hier ideaal voor. Alan Red is een topmerk voor zowel T-shirts als ondergoed. Het Italiaanse merk, ook welk bekend van de Alan Red Vermont en Alan Red Derby, is groot in Nederland en België. Alle hemden van Alan Red zijn perfect om onder een overhemd te dragen. Zowel hemden met een ronde hals als een V-hals zijn eenvoudig bij Overhemden.com online te bestellen. De Alan Red overhemden serie biedt veel keus aan verschillende modellen, voor iedere lichaamsbouw is er een perfect hemd te vinden.

Bent u nieuwsgierig naar de Alan Red Overhemden collectie? Neem dan eens een kijkje op de website van Overhemden.com door op deze link te klikken.

Waarom kies jij voor een Alan Red hemd?

Naast dat de shirts van Alan Red van uitstekende kwaliteit zijn, zijn er ook verschillende basic T-shirt modellen zoals extra lange T-Shirts. Deze shirts zijn 5 centimeter langer dan normale shirts zodat deze niet ongewild uit de broek kruipen. Veel verschillende modellen shirts zijn verkrijgbaar in deze extra lange versie. Kwaliteit en Alan Red gaan hand in hand met elkaar. Een moderne pasvorm van hoge kwaliteit en een ultiem draagcomfort. Dit zijn ook echt dé kenmerken van Alan Red hemden.

Alan Red, dé basis!

Iedereen weet dat een goede garderobe start met een basis. Als u een overhemd aan hebt met daaronder een T-shirt, wilt u natuurlijk niet de naden zien van het shirt onder je overhemd. De Alan Red overhemden collectie sluiten perfect aan op je lichaam en zijn bijna onzichtbaar als er een overhemd over heen gedragen wordt. De shirts zijn beschikbaar in zowel 100% katoen als in stretch/lycra materialen. Het merk is een echte specialist op het gebied in bodyfashion voor mannen maar ook voor vrouwen.

Neem vandaag nog een kijkje op de website van Overhemden.com voor de Alan Red overhemden collectie.